Oliebollenactie

Oliebollenactie weer bijna van start!

Nog enkele weken en dan is het weer zover, op vrijdagavond 14 en zaterdag 15 december a.s. komt de gehele Katwijkse Zeeverkenners bij elkaar voor de traditionele oliebollenactie! Een gezamenlijke actie waarbij alle groepen van de Katwijkse Zeeverkenners betrokken zijn bij het bakken en het verkopen van de oliebollen. 

Dit allemaal onder professionele begeleiding van Dik & Jaco Haasnoot (van bakker Haasnoot te Katwijk),voor een optimale en overheerlijke oliebol! We gaan er op uit om huis aan huis oliebollen te verkopen om geld voor de vereniging op te halen. Oftewel, we hebben het geld hard nodig om samen leuke dingen te kunnen doen! Jullie doen dat in kleine groepjes van 10 of 12 kinderen uit jou groep met leiding en een rijder die jullie voorziet van de lekkerste bollen.Het is natuurlijk erg belangrijk dat je “er goed uitziet” dus…… zorg ervoor dat je uniform/ das goed te zien is (een tip is om je trui onder je uniformblouse te dragen). 

Wij kijken er naar uit, jullie ook? Lees deze nieuwsbrief goed door voor wat handige tips en informatie!

Tot slot wens ik jullie en de leiding die “even” 30.000 oliebollen moeten verkopen heel

VEEL SUCCES EN DROOG WEER!

 

Ook dit jaar gaat de oliebollenkoerier op pad!

Wat lekkers bij de koffie? Het steunen van de vereniging is nog nooit zo leuk en lekker geweest! Buiten de ‘huis-aan-huis verkoop’ bieden wij dit jaar de mogelijkheid onze vers gebakken oliebollen  bij uw kantoren, werplaatsen, bouwketen winkels, verpleegtehuisen etc. binnen de gemeentegrens te bezorgen! Dit is mogelijk op vrijdag 14 december en in overleg op andere momenten. Liever op donderdag? Loop gerust de Zeeverkennersbakkerij binnen.

www.katwijksezeeverkenners.nl/oliebollenactie 

Bezoriging vanaf 20 stuks, exclusief voor bedrijven & geleverd in luxe doos.

 

Waar en wanneer gaat het allemaal gebeuren?

Vrijdagavond 14 december

Op vrijdagavond verkopen we vanaf 18:45 tot ongeveer 21:15 uur. Dit gebeurd in Rijnsburg en Valkenburg. De Bestevaer- en julianahorde verkopen de overheerlijke oliebollen in het dorp van Katwijk aan Zee tijdens de extra lange koopavond. De leiding laat tijdig weten waar jullie verzamelen.

Zaterdag 15 december

Op zaterdag gaan we helemaal los in Katwijk en op de 12 verschillende kraampjes. Om 09:30 uur starten we met verkopen, dit gaat door tot ongeveer 13 uur. In de middag worden door de zeeverkennersgroepen de allerlaatste oliebollen verkocht. Ook hierbij laat de leiding tijdig weten waar en wanneer jullie aanwezig moeten zijn. Zorg dat je ongeveer 10 minuten eerder aanwezig bent i.v.m. het uitdelen van de oliebollen!

 

Wat nemen we mee?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je warm bent aangekleed, we lopen immers buiten. Zorg daarbij dat je uniform herkenbaar is en neem ook goede schoenen mee!

Een draagkrat met sjaal – van de leiding krijg je een poster welke op de krat geplakt kan worden.
Tip: Neem GEEN rugzak, hierdoor gaat de verkoop langzamer en krijg je meer last van je rug.

Portemonnee met €2 tot 4 euro wisselgeld
Tip: Zorg voor kleingeld, 10,20 & 50 cent is makkelijk
Tip 2: Geef dit van te voren aan bij de leiding, zodat je je wisselgeld terug krijgt.

 

Prijs voor de allermooiste krat & kraam!

Jaja, de allermooiste krat & kraam maken ook dit jaar kans op een onwijs leuke prijzenpakketten! Ben jij op 14/15 december helemaal klaar voor de verkoop?
Laat het via Facebook, je leidingsteam of stuur je foto door naar oliebollenactie@katwijksezeeverkenners.nl. De leukste, creatiefste foto wordt beloond met een mooi kado. 

We hebben dit jaar maar liefst 4 prijzen!

 

Inschrijf links oliebollenrijders:

Voor Troephuis:

www.katwijksezeeverkenners.nl/oliebollenrijders-troephuis

Voor Parnassia scouts:

www.katwijksezeeverkenners.nl/oliebollenrijders-scouts

Voor Parnassia welpen:

www.katwijksezeeverkenners.nl/oliebollenrijders-welpen