Touwtrek evenement ‘Hakken in het zand’ op zaterdag 2 september bij Beachclub ‘t Wantveld, Katwijk aan Zee

Diverse keren heeft de Rotaryclub Noordwijk Duin- en Bollenstreek het sportieve en gezellige touwtrekevent georganiseerd. De opbrengsten gaan iedere keer naar een goed doel, waarbij dit jaar is gekozen voor het ‘Tentenplan’ van de Katwijkse Zeeverkenners.

Tentenplan Katwijkse Zeeverkenners | Hakken in het zand | Inschrijven

Tentenplan Katwijkse Zeeverkenners

De Katwijkse Zeeverkenners beschikt over ongeveer 60 tenten om met de 425 leden die de vereniging kent, op (zomer)kampen te gaan. Inmiddels zijn 31 van onze slaaptenten dusdanig in kwaliteit achteruit gegaan dat het niet langer verantwoord is om deze na de zomerkampen van 2017 nog langer te gebruiken. Gelukkig hebben we inmiddels een geschikte tentleverancier gevonden, die in staat is om bij deze grote bestelling, de tenten aan te bieden voor een relatief scherpe prijs.

Het benodigde bedrag voor de investering van deze 31 tenten is € 49.899. Een fors bedrag waarvoor de Katwijkse Zeeverkenners, naast inzet van eigen middelen, hard op zoek is naar fondsen en sponsors. Begin 2017 zijn we dan ook in contact gekomen met de Rotaryclub Noordwijk Duin- en Bollenstreek , waarna het idee is ontstaan om de opbrengst van het touwtrek evenement dit jaar ten goede van de Katwijkse Zeeverkenners te laten komen.

Hakken in het zand

Ook dit jaar nodigen wij bedrijven, instellingen en serviceclubs, van harte uit om deel te nemen aan het tweejaarlijkse Touwtrek spektakel op het strand van Katwijk. Ook u kunt met een of meer teams aanwezig zijn bij dit sportieve evenement. Met uw deelname ondersteunt u ook dit jaar weer een fantastisch goed doel.

Naar verwachting zullen ongeveer 30 teams hun krachten meten en zal uiteindelijk één team de felbegeerde beker letterlijk naar zich toe slepen. Om weer op krachten te komen, wordt de wedstrijd vervolgd met een goed verzorgde barbeque en wordt de avond ingevuld met een optreden van de Katwijkse formatie Another MidlifeCrisis, die ons gegarandeerd uit ons dak laat gaan met ouderwets dansbare Rock & Roll.

Inschrijven

Indien u met een of meer teams op 2 september de Touwtrekarena wilt betreden, schrijft u zich dan nu in. Een team bestaat uit vijf personen, het arrangement wat wij u aanbieden is hierop afgestemd.

Natuurlijk is uw aanhang om de teams aan te moedigen van harte welkom. Zo u wenst kunt u voor hen extra BBQ-kaarten bijbestellen. Voor de kinderen hebben we een speciale kindermaaltijd tegen een kleine vergoeding die u ter plaatse kunt afrekenen.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Bijgevoegd ook een informatieflyer en sponsorverklaring van dit evenement.

Inschrijfformulier

thumbnail of Inschrijvingsformulier hakken 2017

Flyer

thumbnail of Flyer

Sponsorverklaring

thumbnail of Verklaring sponsoring